18 Ianuarie 2019

AZUGA ,26-27 IANUARIE 2019

HAVE FUN, PARTY, SKI AND WIN

Plecăm la schi în munții României! Weekend de weekend răsună alte pârtii de buna dispoziția și bucuria specifică Winter Tour. Concediul tău la schi poate fi aproape în fiecare zi!

Suntem hotărâți să îți facem poftă de distracție și dor de ducă. România are pârtii frumoase pe care le poți descoperi alături de noi, în ediția cu nr.6 a Winter Tour.

Schiază alături de noi, participă la provocările lansate de noi pe fiecare pârtie și poți câștiga o gașcă de prieteni care nu stau locului și o mulțime de premii: gadgeturi cool, excursii de aventură, biletele la cele mai cool festivaluri din România și o săptămână la schi în Alpii Italiei, pe Madonna di Campiglio.

Pentru sezonul 2019 avem în plan să fim și mai bine pregătiți la capitolul distracție! Vino cu gașca și bucură-te de un moment de respiro în lounge-ul Winter Tour, poți să savurezi drink-uri energizante sau să răspunzi la provocările noastre. În materie de distracție avem o paletă largă de provocări pentru toate gusturile, vârstele și skill-urile: întrecere în booti și în clăpari la sprint la deal, sărituri în înâlțime cu placa, slalom cu spatele, o bulgăreală cu premii în carduri de combustibil, handbal pe zâpadă și altele pe care te lăsăm să le descoperi pe pârtii. Chiar dacă suntem cei mai buni la distracție, nu neglijăm partea de siguranță, pornind de la echipamentele potrivite pe care o să le mai primiți cadou pe alocuri de la noi, la regulile de bună purtare pe pârtii trasate de Salvamont, și nu în ultimul rând siguranța oferită de o asigurare bună.

Noutatea ediției vor fi concertele și apre-ski parties care te vor provoca să rămâi alături de noi până după lăsarea serii, pe ritmul lui CTC, DOC & Deliric, și DJs.

Aplicația Winter Tour, o jucărie tare dragă nouă, este extrem de utilă pe pârtie, fiind singura aplicație româneasca gratuită cu ski track. Prin intermediul aplicației poți suna la Salvamont sau poți asculta radiourile propuse de noi. Dar cel mai important este că poți ține pasul cu noi, ești la curent cu noutățile noastre, updateuri de calendar sau degustări ad-hoc de drinks.

Hai la ski! Urmărește calendarul Winter Tour pe facebook, aplicție sau www.wintertour.roget your good vibes on and join the fun!