24 Februarie 2019

KIDS SKI CHALLENGE

Am vrea sa oferim cateva explicatii, acum cand intram pe ultima suta de metri inaintea concursurilor noastre.

Acest concurs il organizam inainte de toate ca parinti pentru copii. Iar asta nu o putem face fara transparenta.
Multi se vor intreba de ce am operat cateva modificari fata de anul trecut. Vom incerca sa dam niste raspunsuri care sa clarifice lucrurile.

1- Varianta online pentru garantia numerelor de concurs a fost aleasa pentru a elimina timpul pierdut la inmanarea tricourilor de concurs din dimineata primei manse. Din experienta de anul trecut am inteles ca tuturor ne-ar placea sa petrecem mai putin timp mort asteptand la coada, iar procesul garantiei genera acest timp mort.

2- Taxa de garantie este optionala. Informatii despre ea gasiti in Regulamentul de pe website. Nu am introdus-o ca pe un instrument de venituri, ci ca pe o optiune pentru cei mici de a-si pastra numarul de concurs ca amintire. Am mers pe aceasta varianta, de asemenea, dupa ce am primit mai multe sugestii in acest sens anul trecut. Dar mai importanta prin alegerea pastrarii numarului de concurs ni se pare contributia noastra la fundatia MagiCAMP, o organizatie care se ocupa cu ajutorarea copiilor cu probleme grave de sanatate. Noi suntem fericiti de a ne bucura de copii sanatosi, care la randul lor se bucura de natura si sport, insa exista printre noi copii care nu au aceasta posibilitate. Ne-am gandit ca putem aduce un mic aport pentru a-i ajuta. Speram sa fiti in asentimentul nostru.

3- Zilele de concurs ati observat, suntem siguri, ca le-am stabilit vineri si sambata pentru Azuga si Sambata si Duminica pentru Sinaia. Nu este o greseala. Explicatia este pragmatica. Azuga se afla exact pe ruta care in timpul weekendului genereaza cele mai mari ambuteiaje. Terminand sambata, traficul este mai lejer, atat inspre Brasov, cat si inspre Bucuresti. Sinaia nu sufera de aceasta problema si plecarea duminica inspre Brasov sau Bucuresti se poate face fara prea mult timp irosit in cozile de pe DN1.

4- Acest concurs nu este businessul nostru. O facem pentru copii, pentru a creste nivelul organizarii unui concurs de schi, si implicit a pasiunii lor pentru schi si competitie. Nu suntem infailibili si nici nu ne-am dori. Ne cerem scuze anticipat pentru greselile pe care le vom face si va asiguram ca facem tot ce ne sta in putinta pentru a le restrange. Asa ca, oricand, ne puteti atrage atentia asupra unor probleme/inadvertente pentru a face din acest eveniment un model in acest domeniu.

Vrem sa va multumim voua pentru increderea de a participa (din nou) la concursul nostru, si sponsorilor si partenerilor nostri, fara de care acest eveniment nu ar exista: Vodafone RomaniaAudi Romania, Orbea prin SportsShuttle24pay, Global Internet Media, Getica OOH, Kiss FMPrimaria AzugaPrimaria SinaiaSalvamont Prahova.

Inscrierile se vor face direct pe siteul nostru, www.kids-ski-challenge.ro.  si  vor incepe pe data de 01 Februarie. Multumim.